top of page
Search
  • Writer's pictureNea Mikkola

Instagram-kesävinkit: Mitä julkaista kesälomalla?


Kesä on lämmön sekä luonnon kukoistuksen aikaa. Monet nauttivat lomailusta ja mökkeilystä, mutta pienyrittäjien työtehtävät jäävät herkästi omalle kontolle vuodenajasta riippumatta. Jos kesälomaa kerkeääkin viettämään - Mahtavaa! Pidä kuitenkin mielessä, että Instagram-algoritmit eivät lomaile koskaan. Sosiaalisen median säännöllinen julkaisu on ehdottoman tärkeää jo saavutettujen hyötyjen ylläpitämiseksi sekä ihanien seuraajien säilyttämiseksi. Joten - Mitä julkaista yleisölle lomailun ohessa?


Instagram vinkit
Käytä luovuutta ja mielikuvitusta kesäaiheisissa julkaisuissa.


1. Lomaviesti


Kerro asiakkaillesi, että olet jäämässä lomalle. Näin he ovat tietoisia vapaalle vaihtamisesta, ja osaavat odottaa kesäjulkaisujen sisältävän tavallisesta poikkeavaa viestintää.



2. Kiitokset ja toivotukset


Kiitä yleisöäsi siitä, että he ovat pysyneet mukana yrityksesi matkassa. Toivota heillekin mukavaa kesää.



3. Kesäkaruselli


Aktiivisimmat seuraajat ovat varmasti kiinnostuneita siitä, mitä aiot kesällä puuhastella. Laita heille kuvasarja esimerkiksi paikoista, joihin olet kesän aikana matkustamassa.

4. Kesävinkit


Hauskimmat kesäaktiviteetit riemastuttavat kaikkia! Mikä on paras ohjelmanumero, peli tai leikki, joita harrastat perheen taikka ystävien kanssa?

5. Q&A


Järjestä seuraajillesi mahdollisuus kysyä sinulta mitä tahansa kommenttien tai yksityisviestien muodossa. Vastaa yleisön kysymyksiin kuvin, tekstein tai videon välityksellä.



6. Kesäale


Pistä alennusmyynti tai tarjouskampanja pystyyn, ja hanki tätä kautta uusia asiakkaita. Tee tilaa tuoreelle tarjoomalle ja nosta parhaiden palvelujesi myyntiä.


7. Herkuttelu


Kesän kovimpia herkkuja ovat tietysti grilliruuat ja marjat. Julkaise kuvasarja omista suosikeistasi, ja suosittele parhaita makuyhdistelmiä sekä tuotteita.

8. Kesäarvonta

Tuntuuko, ettei pöhinää synny Instagram-tilillesi kesälomalla ollenkaan? Järjestä arvonta! Esimerkiksi piknik-kassi tai rantareppu-palkinto herättävät lomailevien somettajien mielenkiinnon.


9. Jaa kokemuksia


Pyydä yleisöäsi kertomaan sinulle, miten he viettävät kesälomiaan. Jaa seuraajien kesätouhuja omissa tarinoissasi.



10. Tulevaisuudensuunnitelmat


Asiakkaat haluavat tietää, milloin palaat takaisin täysillä töihin ja mitä syksyllä on luvassa. Tuleeko yrityksellesi mahdollisesti uusia tuotteita tai aiotko laajentaa palvelujasi? Kerro meille!



Tarvitsetko tukea Instagramin puolella? Loppuvatko ideat kesken, ja julkaisuaikataulusta ei ole tietoakaan? Novak tarjoaa sosiaalisen median palveluja pienyrittäjille. Ota yhteyttä, ja katsotaan miten voimme viedä liiketoimintaasi eteenpäin.

17 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page